Paprikasovs 03
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Stinepigen Indsendt : Red : |
|
|
Svits peberfrugt løg hvidløg
Blend peberfrugt løg og hvidløg tilsæt lidt fløde og blend igen hurtigt Kom Massen tilbage i gryden igen. Kog igennem sammen med reseten af fløden. Tilsæt paprika. ikke for meget for så bliver sovsen grumset. Tips: Den kan dog sigtes hvis den bliver for grumset |
|
Opskriften er vist 31760 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Luie - 2017-08-12 15:54:58 Helt enig, det kan også godt betale sig at hakke løg, peberfrugt og hvidløg, inden de skal svites og blendes, så er de også letter at blende. Jeg valgte også at bruge lidt smør til at svites i. 👍😂🤔 anonym - 2012-12-31 17:16:21 Det kan godt betale sig at svitse paprikaen af sammen med løgene, inden de blendes, det giver lidt mere smag til sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne