Bearnaise sauce
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Stinepigen Indsendt : Red : |
|
|
pisk æg, vand og eddike sammen over svag varme. til den ligner bearnaise kom derefter estragon i. pisk i yderligere 1 til 2 minutter og sovs'en er færdig
Tips: pas på at sovs'en ikke får for meget varme så den skiller, kan evt. laves over et vandbad for at gøre det nemmere |
|
Opskriften er vist 13193 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2014-01-20 14:51:09 Hvad skal smøret bruges til ??? kokke eleven - 2012-07-21 18:29:14 i beskrivelsen om hvordan saucen bliver lavet burde der stå klaret smør tilsættes tempareret stille og roligt uden den skiller anonym - 2012-06-22 17:22:31 Og hvor kommer smøret så ind i billedet? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne