Pasta med laks og citroncreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Krydr laksen med salt og peber og steg den 4-5 min på hver side.
Kog pastaen. Bring citronsaft, skal, fløde og vand i kog. Tilsæt snittede forårsløg og sukkerærter halveret på langs og kog i 2 min ved svag varme. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i flødeblandingen og anret på tallerkner. Anret laksen på pastaen og pynt med basilikum og græskarkerner. Server straks. |
|
Opskriften er vist 6620 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne