Skærising på cremet rodfrugtmos og hasselnødde pes

Skærising på cremet rodfrugtmos og hasselnødde pes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : FRU

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
4 spsk.hvedemel
300 g.kartofler
300 g.gulerødder
300 g.pastinak
1 skalotteløg
0.5 tsk.timiankviste
2 tsk.peberrod
200 g.flødeost
150 g.hakkede hasselnødder
 knust chili
1 fedhvidløg
1 dl.persille
0.5 dl.olie
 smør
 salt
 peber
1 tsk.dijonsennep
0.5 tsk.revet citronskal (usprøjtet citron)
 
Opskrift:
Pesto:
Kør en 1/4 tsk. chili, hvidløg, citronskal og persille ensartet i er foodprocessor og tilsæt olien lidt ad gangen. Kom hasselnødder, salt og peber i og kør til en ikke al for fin pestokonsistens, smag til med krydderier og evt. citronsaft.

Mos:
Skræl kartofler, gulerødder og pastinakker (persillerødder eller selleri kan sagtens bruges i stedet), skær dem i grove tern og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad grønsagerne dampe tørre inden de moses groft med en elpisker.
Vend timianblade, sennep, frisk revet peberrod, hakket skalotteløg og flødeost i med en dejskraber og smag til med salt og peber.

Fisk:
Rør melet med salt og peber, dup fiskefileterne tørre og vend og dem deri.
Smelt en god klat smør på panden, lad det bruse af og steg fileterne gylden på begge sider.





karakterer:
Opskriften er vist 6400 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu