Skærising på cremet rodfrugtmos og hasselnødde pes
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : FRU Indsendt : |
|
|
Pesto:
Kør en 1/4 tsk. chili, hvidløg, citronskal og persille ensartet i er foodprocessor og tilsæt olien lidt ad gangen. Kom hasselnødder, salt og peber i og kør til en ikke al for fin pestokonsistens, smag til med krydderier og evt. citronsaft. Mos: Skræl kartofler, gulerødder og pastinakker (persillerødder eller selleri kan sagtens bruges i stedet), skær dem i grove tern og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad grønsagerne dampe tørre inden de moses groft med en elpisker. Vend timianblade, sennep, frisk revet peberrod, hakket skalotteløg og flødeost i med en dejskraber og smag til med salt og peber. Fisk: Rør melet med salt og peber, dup fiskefileterne tørre og vend og dem deri. Smelt en god klat smør på panden, lad det bruse af og steg fileterne gylden på begge sider. |
|
Opskriften er vist 6400 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne