Ymerkoldskål

Ymerkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ymerkoldskål, billede 4 Ymerkoldskål, billede 1 Ymerkoldskål, billede 2 Ymerkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 liter Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljesupper.

Ymer tilsættes, og smag til med citronsaft.

Man kan give ristede havregryn eller kammerjunker til.





karakterer:
Opskriften er vist 53635 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1204 (286 kcal)
KJ pr. Pers. 301 (71 kcal)
Vægt ialt 91 gram
Vægt pr. Pers. 22 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1315 KJ (313 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 56.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu