Den gode havregrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Pia N Indsendt : Red : |
|
|
Bland gryn og væske (vand, mælk eller halv af hver) i en kasserolle og sæt kogepladen på lidt under middelvarme. Når grøden begynder at koge røres i gryden indtil grøden har en tynd og lind konsistens, så slukkes for varmen. Grøden skal være lidt tyndere end du egentlig havde tænkt dig, da den hurtigt vil begynde at stivne når den køles ned på din tallerken.
Variation: Æble-kanel havregrød Mens grøden bringes i kog tilsættes æble skåret i tern, rosiner og kanel. Kan evt. sødes med lys sirup. Tips: Den go'e havregrød bliver en blød og cremet havregrød. Fidusen er godt med væske og lidt tålmodighed. |
|
Opskriften er vist 11646 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer den yngre kok :D - 2012-01-31 10:47:03 Mmm.. Det ser lækkert ud og smager også dejligt :D Bedre med lidt sukker og salt men ellers :D LÆKKERT!! :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne