Appelsinkage med nødde- og appelsinfyld
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anni Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne stive. De vendes i til sidst.
Pisk fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggeblommerne i ét af gangen Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Cholokade og nøddekerner blandes og blandes i dejen, sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm.) og bag kagen ca. 50 min. ved 175 grader. Lad kagen blive kold. Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen. Tips: Arbejdstid ca. 1 time incl. opfydning. |
|
Opskriften er vist 6002 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne