Abrikoskoldskål
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.
Skyl abrikoserne og fjern stenene, enten ved at flække dem og tage stenen ud eller brug en blommeudstener. Tag en tredjedel af abrikoserne fra til pynt og skær dem i tern. Blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til abrikoserne er helt blendet ud. Rør kærnemælken i. Koldskål servers iskold med de resterende hele abrikoser og evt. kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 1404 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne