Birkes fletbrød

Birkes fletbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Birthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.mælk
1 lille tsk. salt
2 spsk.sukker
1 æg
350-400 g.hvedemel
 
 Pynt
 æg
 birkes
 
Opskrift:
Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk, hvorefter salt, sukker, resten af den lune mælk og det sammenpiskede æg tilsættes, og til sidst drysses melet i lidt efter lidt. dejen æltes godt og hæver et lunt og tildækket i 35-40 min,.

æltes om, og dejen deles i 4 stk., der rulles til pølser som flettes sammen til en tyk fletning. der lægges på en bageplade med bagepapir. Efterhæver i 20 min.

pensles med lidt reste æg, drysses med birkes, og bages på nederste rille ved 200 grader i 30-35 min





karakterer:
Opskriften er vist 5330 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu