Birkes fletbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Birthe Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk, hvorefter salt, sukker, resten af den lune mælk og det sammenpiskede æg tilsættes, og til sidst drysses melet i lidt efter lidt. dejen æltes godt og hæver et lunt og tildækket i 35-40 min,.
æltes om, og dejen deles i 4 stk., der rulles til pølser som flettes sammen til en tyk fletning. der lægges på en bageplade med bagepapir. Efterhæver i 20 min. pensles med lidt reste æg, drysses med birkes, og bages på nederste rille ved 200 grader i 30-35 min |
|
Opskriften er vist 5330 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne