Rabarbertærte med nødder og kokos
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anni Indsendt : Red : |
|
|
Hasselnødder og mandler blendes til de er fine (må godt være en smule grove). Nødderne blandes med mel, sukker, kokos og smør til en fast dej. En tærteform smøres med et tyndt lag smør og dækkes derefter af en lille smule mel. Glat tærtedejen ud på et stykke bagepapir i formes størrelse. Dejen lægges i formen - også op ad kanterne.
Rabarberne skylles godt og skæres i 2 cm. brede strimler. Rabarberne fordeles rundt i formen og sukker strøes over. Smuldredejen smuldres over så den dækker rabarberne. Tærten bages ca. 20 - 25 min. ved 200 grader midt i ovnen. Serveres med creme fraiche rørt op med vanille. |
|
Opskriften er vist 5796 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-07-28 18:33:16 Smuldrede: 125 gr. Smør 125 gr. Sukker 100 gr. Hvedemel 50. Gr. Fuldkornsmel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne