Alternative tebirkes
Indsendt af : AnneSofieE Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i melen. Gæren røres ud i den kolde mælk og hældes i melblandingen.
Dejen æltes til den er ensartet (der skal muligvis bruges en smule mere mel end anført i opskriften). Dejen skal ikke hæve inden videre bearbejdning. Dejen deles i 3 lige store stykker og rulles til et stykke på 16*16 cm. Herefter smøres der remonce på dejen. Dejen foldes nu sammen på samme led i 3 lag. Herefter deles en i 4 lige store stykker med en kniv. Stykkerne sættes på en bageplade og hæver lunt og tildækket i ca. 20 min. Herefter pensles de med sammenpisket æg. Man kan dernæst pynte dem med hakkede mandler eller birkes. De bages ved 200 grader (varmluft 180) på midterste rille i ca. 15 min. God appetit! (: |
|
Opskriften er vist 7046 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne