Alternative tebirkes

Alternative tebirkes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : AnneSofieE

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Grunddejen:
250 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
35 g.gær
1.25 dl.mælk
1.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg til pensling
 
 Remonce:
75 g.margarine
75 g.sukker
 Evt.hakkede mandler og sukker
 
 Pynt:
 Jeg valgte at bruge hakkede mandler. Hvis man hellere vil lave de traditionelle bruges birkes.
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melen. Gæren røres ud i den kolde mælk og hældes i melblandingen.
Dejen æltes til den er ensartet (der skal muligvis bruges en smule mere mel end anført i opskriften).
Dejen skal ikke hæve inden videre bearbejdning.

Dejen deles i 3 lige store stykker og rulles til et stykke på 16*16 cm. Herefter smøres der remonce på dejen.
Dejen foldes nu sammen på samme led i 3 lag.
Herefter deles en i 4 lige store stykker med en kniv. Stykkerne sættes på en bageplade og hæver lunt og tildækket i ca. 20 min.
Herefter pensles de med sammenpisket æg. Man kan dernæst pynte dem med hakkede mandler eller birkes.
De bages ved 200 grader (varmluft 180) på midterste rille i ca. 15 min.

God appetit! (:





karakterer:
Opskriften er vist 7046 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu