Pasta med jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : rbroen Indsendt : Red : |
|
|
svits jomfruhummerhaler af i olien med krydderier og tilsæt herefter hvidvin. Lad simre lidt og herefter tilsættes citron, smøreost og ærter. jævnes ud så smøreosten bliver til lækker pastasovs. samtidig koges pasta, lad den dryppe lidt af inden du kommer den varme pasta på panden og det hele vendes sammen. Pynt med persille eller dild til sidst.
Tips: man kan bruge en rest jomfruhummerhaler fra dagen før hvis du f.eks.. har grillet dem med krydderier dagen før. køles resten ned inden 3 timer og der tilsættes mindre krydderier i retten. En god måde at bruge en lækker rest på |
|
Opskriften er vist 20459 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne