Pasta a la carbonara
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Fryseegnet : nej Indsendt af : Missrefsgaard Indsendt : Red : |
|
|
kog pastaen til den er al dente og hæld vandet fra.
skræl guleroden og skær i tynde skiver, skær champignoner i grove stykker. snit løget i fine stykker. kom lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne i nogle minutter. Samtidig steges kalkun bacon på en pande og ægget steges som spejlæg på begge sidder. Skær ægget i strimler. tilsæt pasta, æg og persille samt salt til grøntsagerne. kom pesto i blandingen og rør rundt over varmen i nogle minutter. tag retten af varmen og server med kalkunbacon på toppen. |
|
Opskriften er vist 12657 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne