Pandekager med øl 02
Indsendt af : bibi Indsendt : Red : |
|
|
mel, mælk og øl piskes til en jævning og tilsættes de sammenpiskede æg. kom dejen i en kande og lad den hvile ca. 30 min.
lidt fedtstof kommes på en varm pande og ca 0,5 dl dej hældes på panden. Når pandekagen er gylden vendes den. Når den er gylden på den anden side også- ja så er den færdig Tips: Smager rigtig godt med stikkelsbærkompot, rabarberkompot, farin eller flormelis |
|
Opskriften er vist 9959 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-18 17:49:54 De bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne