Pasta med gorgonzola og parmaskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : nej Indsendt : |
|
|
Gorgonzola smeltes i fløden og koges lidt ind, smag til med salt og peber. Skinken tørres i ovnen, varmluft 100 gr i ca 30 min. skal være helt sprød, brækkes i stykker. Pinjekernerne ristes på panden. Pæren skrælles og skæres i små tern. Pastaen koges efter anvisning på pakken og blandes med sovsen. Fordel pastaen på to tallekrner og drys med skinke, pinjekerner og pære. Pynt til sidst med rigeligt basilikum.
Tips: Pas på med salt, både ost og skinke er ret salt. |
|
Opskriften er vist 8430 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne