Kartoffelsalat med kylling, feta og bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i passende stykker og vend dem i en marinade af olivenolie, hvidløg, hvidvinseddike, salt og peber. Skær rød- og forårsløgene i fine skiver. Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud of skær den i skiver.
Blsnd grøntsagerne i kartoflsalaten og lad den trække i 30 min. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Steg kyllingefileterne, evt. i baconfedtet. Kom kylling, bacon, feta og oliven på salaten og server med brød. |
|
Opskriften er vist 11401 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne