Sesamboller 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Fryseegnet : ja Indsendt af : grillbill Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet sammen med sukkeret. Tilsæt mel og sukker og rør det sammen. Dejen røres smidig sammen med smørret i en røremaskine på fuld kraft indtil dejen slipper siderne, (kan også gøres med håndkraft). Dejen skal herefter hæve 1 time i skålen dækket af plastfilm.
Del dejen i 2 dele, hver del rulles til en pølse, der deles i 8 stk., som formes til boller, dyppes i sesamfrø og sættes på en bageplade med bagepapir. Der må ikke være flere end 8 stk. pr. bageplade efterhæver 1 time hvorefter de bages ca. 15 min. ved 220 grader. Gentag med plade 2. Tips: Brug aldrig varmluft ved bagning, det udtører brødet. |
|
Opskriften er vist 3573 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne