Auberginetårn på chili-tomatbund
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Auberginetårn:
auberginerne skæres i 1 cm. tykke skiver, drysses med olie, salt og peber. Steges på en grillpande (pæne streger) til de er møre. Tårn: Start med at lægge de største skiver auberginer på et ildfast fad kom et stykke mozzarella på og drys med gremolata. Læg en skive aubergine ovenpå og fortsæt evt. med flere lag. Stilles i ovnen i 10 min. ved 180 grader C. Chili-tomatbund: løgene sauteres i rigeligt olie, tomaterne skæres i 8 dele (fjern blomst) og kommes i panden med den fint hakkede chili. Koger under låg i 10 min. Hvis den er for våd, kan den koges lidt ind. Smages til og tilsættes frisk basilikum. Hæld tomaterne på et serveringsfad og sæt tårnene på. |
|
Opskriften er vist 5872 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne