Grillet kommenlaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : |
|
|
Krydr laksefileterne med citronsaft, kommen, salt og peber og lad dem trække i køleskabet i 30 min.
Pisk yoghurt, citronsaft, halvdelen af den hakkede dild og kommen sammen og smag til med salt og peber. Snit kålen, skræl agurken og del den på langs og fjern kernerne og skær den i skiver. skær radiser og sugar snaps i skiver og bland alle grøntsager. Steg eller grill laksen 4-5 min på hver side. Kom smør på brødet og drys med kommen. Steg eller grill brødet til det er sprødt. Skær brædet i 2 cm brede strimler og server til laksen med salat og drissing. Tips: Taget fra føtexbladet, men det bliver den ikke dårligere af. |
|
Opskriften er vist 3826 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne