Bibbers grove frokost brød
Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunet vand. Tilsæt Salt, honning og olivenolie. Tilsæt gryn og mel. Tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen skal have en konsistens som tyk havregrød. Rør et par minutter. Lad dejen hæve ca. 30 min. v/stuetemperatur.
Hæld dejen i en bradepande 30x40, foret med bagepapir. Lad den hæve yderlig 30 min. Prik i dejen med en våd finger og top den med salt og feks. sesam (hvis til sandwichboller), squash, løg, feta, peberfrugt, basilikum, rosmarin, eller lige det du elsker. Bag brødet ved 200 gr.(varmluft) i ca. 45 min. eller til det er gennembagt. Lad brødet køle af i formen. |
|
Opskriften er vist 6194 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne