Grov frokost-foccacia
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunet vand. Tilsæt salt, honning og olivenolie. Tilsæt gryn og mel. Tilsæt melet lidt ad gangen, du skal måske bruge lidt mere eller lidt mindre. Dejen skal have konsistens som tyk havregrød. Rør et par minutter, eventuelt på maskine og lad dejen hæve i 30 minutter, ved stuetemperatur.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 30x40 cm), foret med bagepapir. Lad den hæve i yderligere 30 minutter. Prik lidt i dejen med en våd finger og top den med salt og f.eks. sesam (hvis til sandwichboller), squash, løg, gedeost, feta, peberfrugt, basilikum, rosmarin eller lige det, du elsker. Bag brødet ved 200 grader, varmluft i cirka 45 minutter, eller til det er gennembagt. Lad det køle af i formen. Skær foccaciaen til sandwichboller eller i grove stykker til at spise, som den er. |
|
Opskriften er vist 7294 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne