Blåbærkoldskål

Blåbærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Blåbærkoldskål, billede 4 Blåbærkoldskål, billede 1 Blåbærkoldskål, billede 2 Blåbærkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
300 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Tag en tredjedel af blåbærrene fra til pynt, blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til bærrene er helt blendet ud. Rør kærnemælken i.

Koldskål servers iskold med de resterende hele bær og kammerjunkere.





karakterer:
Opskriften er vist 2031 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4359 (1038 kcal)
KJ pr. Pers. 1089 (259 kcal)
Vægt ialt 1462 gram
Vægt pr. Pers. 365 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu