Chokoladekage med kokos 05
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn og smør formen.
Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det skiftevis i dejen med mælken. Pisk æggehviderne let stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i formen. Bag kagen i ca 45 minutter. Glasur: Kog vand, sukker og kakao. Pisk glasuren jævn. Kog den ca 10 minutter ved jævn varme eller til den er sej og tyktflydende. Lad glasuren køle af og rør vaniljesukker og smør i. Smør glasuren på kagen. |
|
Opskriften er vist 7854 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne