Brunsviger 08
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja/nej Indsendt af : Kagemanden/Madmanden (Spiser Alt) Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Rør gæren ud i vandet - tilsæt sukker, mel og smeltet margarine. Æltes let til alt er samlet og fordeles jævnt i en stor bradepande. Tryk dybe huller i dejen (til sukkermassen) Dejen er ret blød! Sukkermasse: Margarinen smeltes i en gryde og røres sammen med farin, sirup, mælk og kanel. Den varme sukkermasse fordeles jævnt over dejen. Sættes i en kold ovn - tænd på 200 grader og bag i 20 minutter. Hæver meget, så husk en STOR bradepande Tips: bedre end bagernes jeg har lavet et par stykker brunsvigere men må ærligt indrømme at dette er den bedste jeg nogen sinde har smagt!!! du skal nok bruge lidt mere mel til dejen skulle jeg, men pas på den hæver meget så hav en Meget høj bradepande. den jeg bruger på billedet er for lille :o det ender over det hele i ovnen. :P |
|
Opskriften er vist 6918 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne