Brunsviger 08

Brunsviger 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja/nej

Indsendt af : Kagemanden/Madmanden (Spiser Alt)

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
5 dl.lunkent vand
100 g.gær
100 g.sukker
800 g.hvedemel
100 g.smeltet afkølet margarine
 
 Sukkermasse:
300 g.margarine
900 g.Brun farin
6-7 spsk.Sirup, lys
1 spsk.mælk
2 tsk.kanel
1 tsk.Honning
1 tsk.Vaniljesukker
100 g.sukker
 
Opskrift:
Dej:
Rør gæren ud i vandet - tilsæt sukker, mel og smeltet margarine. Æltes let til alt er samlet og fordeles jævnt i en stor bradepande. Tryk dybe huller i dejen (til sukkermassen) Dejen er ret blød!

Sukkermasse:
Margarinen smeltes i en gryde og røres sammen med farin, sirup, mælk og kanel. Den varme sukkermasse fordeles jævnt over dejen.

Sættes i en kold ovn - tænd på 200 grader og bag i 20 minutter.

Hæver meget, så husk en STOR bradepande

Tips:

bedre end bagernes jeg har lavet et par stykker brunsvigere men må ærligt indrømme at dette er den bedste jeg nogen sinde har smagt!!! du skal nok bruge lidt mere mel til dejen skulle jeg, men pas på den hæver meget så hav en Meget høj bradepande. den jeg bruger på billedet er for lille :o det ender over det hele i ovnen. :P





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brunsviger

karakterer:
Opskriften er vist 6918 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu