Kærnemælkskoldskål
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene røres med sukker og vanillesukker, kærnemælken tilsættes og suppen smages til med citronskal og -saft.
Serveres med tvebakker eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 196505 gange,
og udskrevet 2291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (93 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-08-29 16:46:54 Har lige lavet koldskål efter denne opskrift for første gang... Eeej den er lækker 😋 Glæder mig til senere når den har været lidt på køl. Virkelig god og nem koldskål. ako - 2018-05-12 00:49:51 Endelig en god opskrift uden ymer. Jeg forstår ikke hvorfor mange er begyndt at komme dette væmmelige tyktflydende ymer i! Britta - 2011-04-30 13:28:50 Rigtig god koldskål - jeg putter dog knap så meget citron i. hjkh> Ja du kan sagtens stille den på køl. Det synes jeg den bliver bedst af for så er den meget kold når den bliver serveret! hjkh - 2011-04-28 23:02:34 Kan man lave den en time eller to i forvejen, og så bare stille den på køl? Alex og Benjamin - 2010-07-21 18:52:01 Ikke så ringe koldskål :) Nadia - 2009-05-15 14:38:23 Det er en rigtig god koldskål... :) mama-rosa - 2005-01-01 01:01:01 alt for sød taxaivan - 2005-01-01 01:01:01 der skal helst en hel vanilie stang i bedre smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne