Hundekiks med leverpostej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser æltes godt og hæver i ca 3 timer.
Dejen formes som man ønsker. Sættes i en kold ovn og bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca 1½ time. (Man kan evt penle kiksene med bouillon før bagning, men det er ikke nødvendigt.) Skal opbevares i plasticpose eller en æske. Holdbarhed ca 3 uger. |
|
Opskriften er vist 20091 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ida - 2013-12-24 15:30:14 rigtig gode kiks til hunden. bager dem dog kun en halv time i varmluft Taco - 2011-10-26 23:35:13 Rigtig gode. hunden er helt pjattet med dem. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne