Forloren hare 07
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Fryseegnet : ja Indsendt af : HME Indsendt : Red : |
|
|
Rør kød, æg, chilli, løg, soya, mælk og kryderier godt sammen i en skål.
Rør mel i til farsen har en god fast konsistens. Smør et ildfast fad, kom farsen i fadet og læg baconskiver over. Brun haren i en forvarmet ovn ved 250 grader i 15 min. I mens "haren" bruner, kog 1 liter bouillon af enten 4 oksebouillonterninger eller bedre vis man har kalve eller oksefond i fryseren Når "haren" har brunet færdigt, hæld da halvdelen af bouillon/fonden over haren og ovnen skrues ned til 200 grader de sidste ca. 45 min, hæld det sidste bouillon/fonden ved når der er 15 min tilbage af stegetiden. Brug den suppe der er tilbage i fadet til en dejlig kraftfuld brun sauce. Tips: Tilbehør: Kartofler og ribsgele |
|
Opskriften er vist 12291 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne