Katofmelmos med rosenkål
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : louise-sej Indsendt : Red : |
|
|
kog kartoflerne til de er gennem kogt. mos det med en stavblende, og skær rosenkålen i fire stykker og mos dem med. til sidt pres 1 fed hvidløg og server med ketchup.
|
|
|
Opskriften er vist 4907 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer louise-2sej - 2012-02-03 20:10:11 SMAGTE DET GODT louise-2sej - 2012-01-30 16:43:54 er der nogle der har prøvet at lave det? og smager det godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne