Jordbærkoldskål med honning

Jordbærkoldskål med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.flotte modne jordbær
1 appelsin
1 citron
2 spsk.kirsch, grand marnier,cointreau eller abrikoslikør
2-4 spsk.blid honning
 frisk mynte
 
Opskrift:
Skyl bærrene og lad dem tørre. Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten. Rør et par spsk. citronsaft med 1 spsk. honning. Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden. Lad dem trække i køleskabet. Knus resten af bærrene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren. Rør saften af appelsinen med 2 spsk. honning og den valgte spiritus. Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning. Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.

Ved servering:
Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen. Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær. Slut af med et topskud af mynte.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbærkoldskål

karakterer:
Opskriften er vist 15079 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu