Jordbærkoldskål med honning
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl bærrene og lad dem tørre.
Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten.
Rør et par spsk. citronsaft med 1 spsk. honning.
Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden.
Lad dem trække i køleskabet.
Knus resten af bærrene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren.
Rør saften af appelsinen med 2 spsk. honning og den valgte spiritus.
Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning.
Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.
Ved servering: Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen. Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær. Slut af med et topskud af mynte. |
|
Opskriften er vist 15079 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne