Lammeragout med timian
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små terninger og svits det et par minutter i lidt fedtstof.
Drys melet over og bland det med kødet.
Spæd med bouillon og derefter med fløden.
Lad det koge nogle minutter.
Drys ærterne i, det er unødvendigt at tø dem op først. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber. Drys med persille og server med kogte kartofler eller løse ris. Tips: Som stegt lammekød kan evt. bruges rester fra dagen i forvejen. |
|
Opskriften er vist 8167 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne