Nem, lækker og pivsund kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Mellerup89 Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og gulerødder koges i vandet sammen med bouillonterningerne. De frosne spinatkugler koges med de første par minutter til de er nogenlunde tøet op. Tag spinaten op og kom i blenderen og lad resten koge til kartofler og gulerødder er møre.
Kom kartofler og gulerødder i blenderen til spinaten og tilsæt lidt af bouillonvandet. Blend til suppen er ensartet. Hvis suppen er for tyk, tilsættes mere bouillonvand. Smag til med salt, peber og evt. chili og blend igen. Tips: Steg eventuelt nogle bacontern og server til suppen. Der kan også tilsættes lidt fløde til suppen for at få en lidt federe smag. |
|
Opskriften er vist 9244 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne