Hjemmelavet Yoghurt 03
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mivsel Indsendt : |
|
|
Sødmælken varmes op til den er 45 grader - brug gerne et termometer.
Tag mælken af varmen og rør yoghurten i. Husk at tjekke at mælken ikke er for varm inden yoghurten blandes i, da bakterierne ellers dræbes. Blandinges dækkes til med låg/film og stilles 10-12 timer, evt. natten over. Herefter skulle mælken gerne være tyknet - hvis blandingen stadig 'løber' lidt kan den stå et par timer til. Hældes over i en ren beholder der kan gå i køleskabet. Tips: Hjemmelavet yoghurt er ikke altid helt så tykt som det der købes i butikkerne. |
|
Opskriften er vist 3770 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne