Hjemmelavet Yoghurt 03

Hjemmelavet Yoghurt 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mivsel

Indsendt :     

Ingredienser:
5 dl.sødmælk
3 spsk.yoghurt naturel
 
Opskrift:
Sødmælken varmes op til den er 45 grader - brug gerne et termometer.
Tag mælken af varmen og rør yoghurten i. Husk at tjekke at mælken ikke er for varm inden yoghurten blandes i, da bakterierne ellers dræbes.

Blandinges dækkes til med låg/film og stilles 10-12 timer, evt. natten over.
Herefter skulle mælken gerne være tyknet - hvis blandingen stadig 'løber' lidt kan den stå et par timer til.

Hældes over i en ren beholder der kan gå i køleskabet.

Tips:

Hjemmelavet yoghurt er ikke altid helt så tykt som det der købes i butikkerne.





karakterer:
Opskriften er vist 3772 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu