Tunøgryden

Tunøgryden , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryssegnet

Indsendt af : Nicolai

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.Oksekød
500 g.Spaghetti/pasta
150 g.Bacontern
2.5 dl.Piskefløde
480 g.Pastasauce m/Basilikum
400 g.Flåede tomater dåse
400 g.Pølser Langelænde
 Becel
 
Opskrift:
Du skal bruge 2 gryder 1 pande:

Gryde 1: Hæld pasta op og bring det i kog

Pande: Imens pastaen er i gang, tager du noget becel på panden og svitser kødet, til det er brunt.
- det samme gør du med baconen.
Gryde 2: Det nu svitset oksekød og bacon komme i gyde nr.2 og der tilsættes fløde,pastasauce, flåede tomater, og Pølserne( som skal hakkes i små skiver).

Gryde 1: når pastaen er færdig bliver alt samlet i gryde 2, hvor det for lov at koge lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 8719 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu