Tunøgryden
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Fryssegnet Indsendt af : Nicolai Indsendt : |
|
|
Du skal bruge 2 gryder 1 pande:
Gryde 1: Hæld pasta op og bring det i kog Pande: Imens pastaen er i gang, tager du noget becel på panden og svitser kødet, til det er brunt. - det samme gør du med baconen. Gryde 2: Det nu svitset oksekød og bacon komme i gyde nr.2 og der tilsættes fløde,pastasauce, flåede tomater, og Pølserne( som skal hakkes i små skiver). Gryde 1: når pastaen er færdig bliver alt samlet i gryde 2, hvor det for lov at koge lidt. |
|
Opskriften er vist 8749 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne