Fisk i fad med tomatsauce

Fisk i fad med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Berica

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvid fast fisk (torsk pangasius sej el.)
1 bk.champignon i skiver
1 porre i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
2 stilkebladselleri i skiver
1 ds.hk tomater
1 stor ds konc tomatpure
2 dl.cremefraiche 18 %
 stødt chili
 paprika
 salt
 peber
 Lidtrapsolie til smøring af fad
 
Opskrift:
Rist champignon i en gryde uden fedtstof. Tilsæt de resterende grønsager, og lad dem svitse med et par min under omrøring. Der efter tilsættes de hk tomater creme fraiche og konc tomatpure. Varmes igennem og krydres med chili paprika salt og peber.
Et ovnfast fad smøres med lidt rapsolie, fisken lægges i og saucen hældes over. Dæk fadet med staniol og bag retten i forvarmet ovn ved 200 gr i ca 40-45 min.

Tips:

Serveres med ris salat og godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16856 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu