Dansboubous Kyllingefad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Nanotech Indsendt : Red : |
|
|
Bland paprika, peber, salt og hvedemel sammen.
Vend kyllingefiletterne i melblandingen og gennemsteg dem på panden. Anbring filetterne i et ildfast fad. Svits de syltede hvidløg på den samme pande som du har stegt filetterne på. Hæld derefter de hakkede tomater på panden og kog panden af med det. Blandingen skal jævnes så det bliver en lidt tynd sovs. Hæld tomaterne ovenpå filetterne i fadet, bred derefter skinkestrimlerne ud over fadet. Pynt eventuelt med overskårne champignoner. Stil retten i en forvarmet ovn på 180 grader og giv den 20-25 minutter. Serveres med ris og hvidløgsflute eller salat i stedet for ris. Tips: Er velegnet til at fryse ned og nemt at varme op igen. Vil foreslå at man laver flere portioner samtidig og eventuelt laver det hele i foliebakker, som kan fryses ned. |
|
Opskriften er vist 7900 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne