Kanelsnegle i fad
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes, rør mælken i det smeltede smør (må nu max være 37 grader C). Gæren smuldres i og røres ud. Æg tilsættes og røres ud i. Mel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig.
Dejen rulles ud til ca. 30x30 cm. Fyldet: Blødt smør og de øvrige ingredienser røres sammen og smøres ud på. Dejen trilles sammen og skæres i 2 cm. centimeter tykke skiver. Skiverne lægges i ved siden af hinanden i en bradepande 33x34 cm., hæver i ca. 15 min. Bages på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 23 min. |
Kanelsnegle i fadVælger du at bage dine kanelsnegle i fad, holder de langt bedre på formen samtidig med, at de bliver ekstra snaskede, da remoncen ikke glider ud. Fremgangsmåden er stort set den samme, som ved traditionelle kanelsnegle. Den eneste forskel er dog, at sneglene lægges tæt sammen i et fad frem for enkeltvis på en bageplade. Kanelsnegle i fad kan med fordel serveres ved festlige lejligheder, og dekoreres med alskens farver glasur.Udskift den klassiske remonceDu kan sætte dit eget præg på dine kanelsnegle i fad ved at udskifte remoncen i halvdelen af kanelsneglene. Overrask gæsterne med en remonce lavet af eksempelvis æbler eller marcipan. Nogle vælger at udskifte remoncen med eksempelvis kagecreme eller sågar drømmekagefyld - dette ses ofte hos bagere, som ønsker at sætte deres eget præg.Glem ikke glasurenGlasuren er som prikket over i’et, og må ej forglemmes. Glasur er sukkerovertræk lavet på flormelis og vand. Nogle tilsætter smags- eller farvestoffer for at gøre bagværket mere indbydende. Der anvendes typisk hvid eller brun glasur på kanelsnegle. |
Opskriften er vist 11265 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne