Æggemuffins
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Tomaterne deles og indmaden tages ud inden de skæres i tern. Renset peberfrugt skæres ligeledes i tern. Forårsløg skæres i tynde skiver. Basilikum skæres groft. Det hele kommes i en skål sammen med de grønne ærter. Æggemasse: Slå æggene ud i en skål og krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen og hæld dem gennem en sigte over grønsagerne. En muffinsplade med sliplet sprayes med bagespray halve skiver af bacon lægges i hullerne og æggemassen fordeles heri. Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader C. varmluft i ca. 15 minutter |
|
Opskriften er vist 7784 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne