Chokoladetærte 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen samles hurtigt og lægges i køleskabet ca. 1 time.
En tærteform beklædes med dejen. Bages ca. 15 min. ved 200 grader på midterste ovnrille. Afkøles. Chokolade skæres i stykker og placeres i tærten. Bages ved lav varme til chokoladen er smeltet. Sættes i køleskab til det størkner. Kog piskefløde, honning og sukker op, lad karamellen simre til den når et tempertur på 125 grader ca. 20-30 min. For at teste om karamellen er færdig kan man komme en teske karemelmasse i en kop med iskold vand – hvis man kan lave en lille kugle, og denne holder formen, er karamellen færdig. hæld over chokoladen og stil straks i køleskab. Tips: stik dejen med en gaffel, for at undgå luftbobler. |
|
Opskriften er vist 7171 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne