Kylling cacciatore
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 190 C.
Varm olien på en pande og brun kyllingen heri. Tag kyllingen af panden og læg den i et ildfast fad. Svits hakket løg og knust hvidløg på panden uden at det tager farve. Tilsæt tomaterne og krydr med salt, peber og sukker. Lad saucen simre i 10-15 minutter på lav varme. Tag panden af varmen og rør creme fraiche og halvdelen af basilikumbladene i. Hæld saucen over kyllingen og sæt fadet i ovnen ved 190C i 25-30 minutter til kyllingen er gennemstegt. Pynt med resten af basilikumbladene og server med et godt italiensk brød eller ovnbagte kartofler. Tips: Cacciatore er italiensk og betyder jæger, så denne ret er italiensk jægerkylling :) |
|
Opskriften er vist 10720 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne