Margitkager

Margitkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : jensrefshauge

Indsendt :      Red :
Margitkager, billede 4 Margitkager, billede 1 Margitkager, billede 2 Margitkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Margarine, farin og sukker røres godt. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes sammen med let hånd.

Trilles til små kugler
Sættes på smurt plade og trykkes let flade.

Bages ved 200 grader C. alm. varme ca. 7 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9174 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9969 (2373 kcal)
KJ pr. stk. 415 (98 kcal)
Vægt ialt 551 gram
Vægt pr. stk. 22 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1807 KJ (430 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 23.0 gram
Kulhydrat 51.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-15 16:14:40
Verdens bedste småkager. bager dem hvert år til jul og det er ikke rigtig jul før de er bagt. Har dog justeret lidt på opskriften og byttet om på farin og sukker og så bruger jeg dobbelt så meget af nødder og chokolade. prøv dem