Rabarbarkage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
fyld: rens rabarberstilkerne, skær dem i små stykker og damp dem et øjeblik i vand tilsat sukker
hæld rabarberne til afdrypning i en sigte gem saften dej:rør smør og sukker hvidt. tilsæt æggene et ad gangen og rær 1/2 dl rarbabersaft i dejen. tilsæt rabarberne og vend dem forsigt i dejen,så de fordeler sig. hæld dejen i em smurt springform(ca 22 cm diameter) og bag kagen ved 200 grader i ca 20 min. server kagen lun med creme fraiche eller flødeskum |
|
Opskriften er vist 8564 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne