Fylte tommater

Fylte tommater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : bib

Indsendt :     

Ingredienser:
8 bøf tommater
200 g.hakket løj
10 g.smør
400 g.hakket oksekød
1 spsk.tomatpure
0.5 spsk.basilikum
1 spsk.oregano
2 spsk.cremefraiche 18%
 salt
 peber
 
 Top:
2 spsk.rasp
30 g.ravet ost
 
Opskrift:
skær tommaten over i topen og tav indmaden ud

svis løj og oksekødet til det skifter fave

kom tomatpure og tommatkøde i og til sæt basilikum og oregano i og var det på høj varme til vandet fordamper

ta det af vamen og kom cremefraiche i og sma til med salt og peber

anbring tommatern i et ovnfastfad og fordel fylet i dem og drøs rasp og ost på den

og varm den ved 225gradet i sika 20 minuter til osten er smælte og tommaten er mør

Tips:

er godt til salat





karakterer:
Opskriften er vist 4048 gange,
og udskrevet 76 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu