Fylte tommater
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : bib Indsendt : |
|
|
skær tommaten over i topen og tav indmaden ud
svis løj og oksekødet til det skifter fave kom tomatpure og tommatkøde i og til sæt basilikum og oregano i og var det på høj varme til vandet fordamper ta det af vamen og kom cremefraiche i og sma til med salt og peber anbring tommatern i et ovnfastfad og fordel fylet i dem og drøs rasp og ost på den og varm den ved 225gradet i sika 20 minuter til osten er smælte og tommaten er mør Tips: er godt til salat |
|
Opskriften er vist 4048 gange,
og udskrevet 76 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne