Chokoladescones og gulerodsscones til madpakken
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Littie Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladescones:
Mel, bagepulver, vanillesukker og sukker blandes i en skål. Smørret smuldres ud heri, indtil melblandingen er en smule grynet, men ensartet. Saml dejen med mælk og vend den ud på et melet bord, hvor den samles yderligere, indtil den er elastisk og ikke for klistret. Rul dejen til en bolle, der deles i 4. Hvert stykke trykkes fladt, og i midten knækkes et stykke pålægschokolade i mindre stykker. Pak dejen samen rundt om chokoladen og læg scones'ne over på en bageplade med bagepapir. Gulerodsscones: Mel, bagepulver, salt og basilikum blandes i en skål. Smørret smuldres ud heri, indtil melblandingen er en smule grynet, men ensartet. Rør den revne gulerod i. Saml dejen med mælk og vend den ud på et melet bord, hvor den samles yderligere, indtil den er elastisk og ikke for klistret. Rul dejen til en bolle, der deles i 4. Hvert stykke rulles til en mindre bolle, der trykkes lidt flad ovenpå. Læg scones'ne over på en bageplade med bagepapir (- Den samme plade med chokoladescones'ne). Bages i forvarmet ovn ved 225 grader C. på midterste rille. (200 grader C ved varmluft). Bagetiden kan variere fra 10-25 minutter alt efter ovn og bageindstilling. Chokoladescones'ne skal typisk have lidt mindre end gulerodsscones'ne. Tips: Giv børnene én af hver med i madpakken. |
|
Opskriften er vist 12648 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Littie - 2013-03-11 16:34:23 Man kan selvfølgelig udskifte pålægschokoladen med lidt hakket blokchokolade. Jeg forestiller mig desuden, at frisk basilikum vil være mindst lige så godt i gulerodsscones'ne! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne