Sushi ris

Sushi ris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 person

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Pcv86

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sushi ris
2 spsk.Blue dragon risvineddike
 Vand til kogning
 
Opskrift:
Kog risene som man normalt koger ris.
Hæld de kogte ris i en skål og bland med risvinseddike, blandingen skal klistre.
Stil på køl.
Risene kan laves dagen før brug.
De skal bare være kolde, når rullerne skal laves.

Tips:

Der er forskellige mærker af sushi ris, jeg har bedst erfaring med Blue dragon. Har hørt flere bruge alm grødris, men har jeg ikke selv prøvet.





karakterer:
Opskriften er vist 6025 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu