Sushi ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Fryseegnet : Nej Indsendt af : Pcv86 Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene som man normalt koger ris.
Hæld de kogte ris i en skål og bland med risvinseddike, blandingen skal klistre. Stil på køl. Risene kan laves dagen før brug. De skal bare være kolde, når rullerne skal laves. Tips: Der er forskellige mærker af sushi ris, jeg har bedst erfaring med Blue dragon. Har hørt flere bruge alm grødris, men har jeg ikke selv prøvet. |
|
Opskriften er vist 6025 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne