Chokoladefonant med blødende hjerte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade smeltes over vandbad. koldt smør smeltes i den varme chokolade. Mel sigtes i massen. De øvrige ingredienser tilsættes.
4 muffins forme beklædes med bagepapir som smøreres med lidt neutral olie inden massen fordeles. Bages i 9-11 minutter ved 200 grader. Afkøles lidt og serveres lune evt. med god vaniljeis og friske bær. |
|
Opskriften er vist 29285 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2017-01-18 19:54:27 Rigtig god opskrift jeg piskede dog æggehviderne sammen med sukkeret til massen blev stiv - dejen blev luftig og lækker trille - 2013-02-09 16:06:12 de her kager er mega gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne