Ristaffel a la Gitte
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fryseegnet : kan godt fryses Indsendt af : Kimmi67 Indsendt : Red : |
|
|
Margarine kommes i gryden, karryen brændes af, løget svitses og kødet kommes i, efter 5 min tilsæt piskefløde og ketchup, koges på lavt blus til kødet er mørt.
(sovsen skal blive lidt lyserød og smage lidt sødt og stærkt på samme tid, så prøv dig frem.) (hvis sovsen smager for meget af ketchup kan der kommes mere fløde i) Serveres med løse ris, og alt kan serveres til i små skåle, hakket rødbeder, kokos ristet på panden, hård kogte æg, peanuts, ananas - du bestemmer hvad der skal være til. Tips: Jeg har kun hakket rødbeder, kokosmel som er ristet på panden, og hårdkogte æg, da det er en ret der mætter meget og ved at have så meget fyld så bliver det meget hurtigt for meget igen. - men du bestemmer jo selv hvad der skal serveres til. |
|
Opskriften er vist 15377 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kimmi67 - 2016-12-28 09:40:19 Det er fordi man ikke kan sige hvor meget Ketchup der skal i - det er smag og behag - men ja derfor mangler den i ingredienserne - kan jeg godt se. Lise - 2016-03-16 08:17:21 Smager for meget af ketchup - jamen Kimmi du har ikke nævnt noget om, at der skal ketchup i. :D mig - 2011-10-01 13:38:57 du har glemt at skrive ketchup i ingredienslisten, så det giver ingen mening det du skriver.... god ide lige at læse det man har skrevet igennem en gang eller to.. ellers er det jo helt ubrugeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne