Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gær og hvedesur røres ud i koldt vand.
Tilsæt de 3 slags mel og salt røres til dejen slipper skålen
Dejen sættes i køleskab til næste dag 24 timer.
Dejen tages ud deles i 2 som formes til brød som lægges i 2 1½ liters rugbrødsforme Stilles til hævning 1 time ved stuetemperatur. Bages ved 220 grader c. alm ovn 30-35 minutter på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 4356 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne