Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur

Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur, billede 4 Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur, billede 1 Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur, billede 2 Bjørns koldhævet sigtebrød med hvedesur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 g.gær
30 g.hvedesur
6 dl.Vand
 
100 g.rugmel
300 g.sigtemel
320 g.hvedemel
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Gær og hvedesur røres ud i koldt vand. Tilsæt de 3 slags mel og salt røres til dejen slipper skålen Dejen sættes i køleskab til næste dag 24 timer.


Dejen tages ud deles i 2 som formes til brød som lægges i 2 1½ liters rugbrødsforme Stilles til hævning 1 time ved stuetemperatur.

Bages ved 220 grader c. alm ovn 30-35 minutter på midterste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 4356 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu