Ovnkogt laks i folie
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del laksen i portionsstykker.
Smør 4 stykker stegefim eller alufolie og læg laksestykkerne midt på.
Kryder med salt og peber.
Skyl porren, skær den i strimler og bland den med hakket dild, persille og citron og læg det over fisken. Fold folien om laksen til en tæt pakke. Læg den i en bradepande. Sæt fisken i den nederste del af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 40 minutter. Lad laksen blive liggende i folien ca. 10 minutter. Sauce: Smelt smørret og rør melet i, spæd op med aspargesvand, piskefløde og væden fra fisken. Til slut tilsættes asparges og rejer og saucen varmes kort igennem. Server laksen varm eller kold med kogte kartofler, salat og sauce. |
|
Opskriften er vist 73073 gange,
og udskrevet 2014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Nickie - 2010-05-02 17:30:31 Smager rigtig godt hvis man putter lidt gulerødder i, sammen med en smule bladselleri. Godt med dild og citronpeber. Uhm.. Velbekomme! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne